A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

A Szüreti Fesztivál célja felkarolni és bemutatni a mohácsi szőlős gazdákat és boraikat, amelyek hasonlóan jó minőségűek, mint a környék „híres borvidékeinek levei". Kezdetben a Mohácsi Szőlőhegy adott otthont a rendezvénynek, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel 7 évig Mohács Város lett a rendezvény helyszíne.
A Szüreti-és Borfesztivál ekkorra már kibővült a Mohácsi Polgárok Olvasókörének lovas kocsis felvonulásával, valamint a gasztronómiát szerető emberek kedvéért a szabad tüzű ételek főzésével is. A rendezvényen a helyi bortermelők, valamint a Siklós-Mohács fehérborút tagjai prezentálták termékeiket a helyi kulturális csoportok és kézművesek bemutatkozásával egybekötve.
Mohács Város Önkormányzata pályázati támogatásból 2010-ben megépítette Mohács Szőlőhegyen a Bükös Szurdokban azt a Rendezvényteret, amely 2013 óta majd teret a Szüreti- és Borfesztiválnak. Az idei évben programunk két napossá válik